Mød teamet

Må vi præsentere dig for teamet bag Maja Allen, som du kommer til at stifte bekendtskab med på dit forløb hos os.

For at du kan få de allerbedste betingelser på din rejse mod at skabe din egen drømmekarriere, er vi et dedikeret team, som hjælper dig med at sprænge rammerne for, hvad du tror er muligt at opnå i dit (arbejds)liv!

Jeg hedder Maja, og er stifter af virksomheden, som mit hjertebarn, min mission og min passion. Derfor har jeg udvalgt de dygtigste kvinder til at hjælpe mig i teamet. For når jeg skal uddelegere, så skal det være til de helt rette!

Du møder mig til afklarende samtaler, til opstartssessionen, til de faste Q&A-kald, til “Mindset”og “Boost din plan”- workshops, i Facebookgruppen samt på vores live retreats.

Med mine naturlige superkræfter hjælper jeg dig med at få øje på alle træerne i skoven i forhold til dine karrieremuligheder, og jeg giver dig mod og støtte til at turde gå efter det, som føles som det helt rigtige for dig!

Lotte er Mentor og Coach, og du møder hende på vores uddannelsesforløb, hv

Lotte har haft en årelang karriere i finanssektoren og “det perfekte job” på papiret. Men med to dejlige småbørn derhjemme oven i, blev hun en dag slået i gulvet af stress. Det sendte Lotte på en personlig rejse, først på deltid, senere som selvstændig og med ny uddannelse som coach.

Lotte er passioneret omkring privatøkonomi, vaner, iværksætteri-drømme, mindset og personlig udvikling — og at hjælpe karrieremødre med at skabe deres drømmekarriere.

Med Lottes superkræfter inden for personlig coaching og menneskelige indsigt er du i trygge hænder, når du møder hende på én af vores uddannelser eller forløb.

 

Tina Rosenvinge

Stine er administrativ medarbejder i teamet og styrer mange tekniske og administrative opgaver behind the scenes. Hun er en uundværlig blæksprutte med et godt overblik, sans for detaljen og altid frisk på en ny idé eller SoMe-koncept, der skal afprøves.

Stine interesserer sig for personlig udvikling og mental sundhed.

Som deltager på et forløb hos os, møder du bl.a. Stine i Facebookgruppen samt i din indbakke.

Med Stines naturlige superkræfter er du i de bedste hænder, og hun vil på tryggeste vis hjælpe dig med de tekniske rammer, så du kan få mest muligt ud af dit forløb.

Tina Rosenvinge

Tina arbejder med virksomhedens eksterne kommunikation, og du møder hendes ord i nyhedsbreve, på hjemmesiden og andre steder, hvor hun drysser ud af sin viden og indsigt om arbejdsliv og karriere.

Tina har skabt sig et liv som selvstændig tekstforfatter og har selv været ramt af stress. Derfor kender hun til de situationer og mekanismer, der er på spil — og den balancegang det er, at ville bruge sin energi og sit hoved uden at brænde ud. 

Tina interesserer sig for mennesket i relationen, for udvikling og arbejdet med at skabe bæredygtige rammer i sit (arbejds)liv. Og så har hun skrevet en bog om en årelang kamp om at blive mor.

“Som team udgør vi et topprofessionelt hold!
Sammen skaber vi de bedste betingelser på både dreamWORK og baseWORK, hvor du som deltager kan springe rammerne for din egen udvikling og trivsel, så du kan få skabt din helt egen drømmekarriere – ”bygget” på et solidt fundament i dig selv.”

Vi glæder og til at hjælpe dig!

Er det tid til at skabe det arbejdsliv, du drømmer om?

Gider du ikke spilde mere af din tid på at være i underskud og med lav energi?
Er du klar til at springe ud i det og skabe en helt ny og langt mere bæredygtig kurs for dig selv?
Er det på tide at gå fra drømme til handling?

Så skriv til os. Vi vil vildt gerne hjælpe dig med at skabe din drømmekarriere.

Book en gratis uforpligtende samtale her, så kan vi tage en snak om, hvordan
du kan komme et skridt nærmere din drøm.